Vrijdag de 13 (02-02-2017)

Als Netflix Jehova zelf inmiddels weer op zoek naar nieuwe n8vulling dus kom maar door met je tips (heel alsjeblieft dan). Ruilmateriaal overtollig aanwezig. Nieuwe Rita vond ik toch weer leuk en ook uit de verantwoorde NPO docs heb ik een ernstige aanrader: Argos TV Medialogica.

Ik beloof je, daar kom je beduusd vandaan. Het gaat over de broertjes Ruben en Julian uit Zeist. Nooit eerder kreeg een vermissing meer aandacht. Zie het krankzinnige monster dat we met zijn allen kunnen worden; media, politie, justitie, en zelfs hulpverleners. Ik werd er stil van.

Uit alle krochten komt weer nieuwe muziek gekropen, dit zijn mijn favorieten, kijk maar of je er wat mee kunt. X Ambassadors en Mike Yung komen allebei uit een mooie soul traditie. Die Mike Yung heeft zo’n 37 jaar in een metro gezongen en is door een talentenjacht opgepikt en nu klaar voor wereldfaam.

Chris Stapleton knokken we al een tijdje voor maar met Justin hoeven wij ons best niet zo meer te doen. Een ander Timberlakeje moet je ook even checken; Man of the woods is totaal anders en niet zoals Filthy een ‘productie’ liedje maar 1 met een hart en een ziel. Goede Nederlandse waar ook weer van Electric Company (60’s/70’s vertaald naar nu, lekkuh), Dawn Brothers, EUT, Sign of Leo en zelfs Tiesto. Ik buig in groot respect voor zijn prestaties en jaloers ben ik ook, maar vrijwel nooit paste zijn muziek in mijn oren, deze wel, als dat nog maar een hit wordt…

Veel plezier producties.

1
best friend - sofi tukker
2
connected by love - jack white
3
seven sticks of dynamite - awolnation
4
misbehavin' - labrinth
5
magazine - editors
6
alright - mike yung
7
bengali crown - komodo
8
my oh my - sad cafe
9
end of the fucking world (netflix serie!!!!!)
10
the deconstruction - eels
11
holy water - dawn brothers
12
may your kindness remain - courtney marie andrews
12
california, missouri - kassi ashton
13
all the stars - kendrick lamar & sza
13
back down - traudes
13
tell me - joan as police woman
13
song for grandma - tim knol
13
ghost - waltzburg
13
dream girl - curtis harding
13
people say - don diablo
13
make it better - handsome poets
13
do u wrong - leven kali & syd
13
square one - moss kena
13
on you - michael calfan
13
avalanche - avi on fire
13
cynical - jolene