Vrijdag de 13 (19-01-2018)

Vandaag een reïncarnatie van het in onbruik geraakte 'Voor'-spel....Voorspel de uitslag van Ajax-Feyenoord en we hebben voor de juiste voorspelling een stadionplaats in de Radio 2 studio of een fysieke prijs, tastbaar en voor het leven. Ook degenen die 0 belangstelling hebben voor dit balletjesbal kunnen meedoen, want die hebben meestal de juiste voorspelling.

We vieren vandaag de Topsong van ons bakkie Radio 2 met Blackbird, Lost in the middle. Ik had Merel met padvinderseed en al beloofd dat ik deze song plat zou gaan draaien. Dit is een leuk overtreffend trapje. Gefeliciteerd Merel, meer dan verdiend. Voor degenen met Neflix ogen is de serie The end of the fucking world meer dan een aanrader. Anders dan alle anderen maar heerlijk.

Uit de bak nieuwe meuk keuze te over...

Sofi Tukker's Best friend is muzikaal precies dat, hypnose-Rostelli hit. Oudgedienden Jack White, Editors en Eels hebben meer dan hun best gedaan om hun oeuvre weer van een extra klassieker in de dop te voorzien.

Nieuw en meer dan veelbelovend: Mike Yung met Alright, is de titel waardig. Nederland heeft dan weer Komodo, Avi on fire, Waltzburg, Traudes en the Dawn Brothers om dichtbij de borst te koesteren.

Gewenste sexy interventies zijn van Moss Kena, Leven Kali & Syd. Voor als je toch in the right kind of mood bent...

Caroline laat nog even weten dat ze de Harde Bonanza voor metalheads weer klaar heeft staan en dat ze er op durft te rekenen dat je haar binnenhaalt op de Stenders Music Service app. Ze wenst verder niet tegengesproken te worden en laat tegelijk weten dat haar 'periode' voortaan ook voorzien wordt van Code Rood. Dan weten we allemaal hoe laat het is ;-)

1
best friend - sofi tukker
2
connected by love - jack white
3
seven sticks of dynamite - awolnation
4
misbehavin' - labrinth
5
magazine - editors
6
alright - mike yung
7
bengali crown - komodo
8
my oh my - sad cafe
9
end of the fucking world (netflix serie!!!!!)
10
the deconstruction - eels
11
holy water - dawn brothers
12
may your kindness remain - courtney marie andrews
12
california, missouri - kassi ashton
13
all the stars - kendrick lamar & sza
13
back down - traudes
13
tell me - joan as police woman
13
song for grandma - tim knol
13
ghost - waltzburg
13
dream girl - curtis harding
13
people say - don diablo
13
make it better - handsome poets
13
do u wrong - leven kali & syd
13
square one - moss kena
13
on you - michael calfan
13
avalanche - avi on fire
13
cynical - jolene