Vrijdag de 13 (29-09-2017)

Veel vragen gekregen over de toekomst van de PlatenBonanza n.a.v. wat krantenpublicaties.

Als er echt concreet nieuws is melden Lien en ik het. Maar ga er maar van uit dat we hoe dan ook, waar dan ook, terugkeren met ons programma. Uiterlijk begin volgend jaar. Op mijn appje doen we aanstaande week weer een 'ik verveel me kapodcast'. Caroline is terug van vakantie richting 'ons' buitenhuis in Frankrijk (dank je Erica, dat we dat steeds maar mogen lenen van je).

De bak met nieuwe tracks. Die Labrinth luister ik verplicht 5x per dag. Wat een sensatie aan geluidskleuren is dat. Ik krijg er geen genoeg van.

Uit de bak Netflix-tips alle reden om te kijken naar Time: The Kalief Browder Story. Beschuldigd van het stelen van een rugzak en dan in de gevangenis gesmeten worden maar het niet gedaan hebben. Hij blijft weigeren schuld te bekennen en komt daardoor in een hel terecht. Waar het rechtssysteem kan falen.

Ook een aardige niks-aan-de-hand-ach-wat-zou-je-anders-’s-nachts-moeten-doen serie is The Good Place. Die begint pas te leven na aflevering 3 maar plot en script zijn zo origineel dat je ondanks het onzinnige verhaal toch blijft kijken, en zeer verrast gaat worden.

1
misbehaving - Labrinth
2
ware in de nacht - Linde Schöne
3
birds of love - Monn
4
where i lead me - Paal Flaata
5
homeschool sweethearts - Sheila and the Kit
6
time: the kalief browder story
7
if all i was was black - Mavis Staples
8
once in a lifetime - The Night Game
9
o me o my - Son Little
10
wings - Rose Spearman
11
hot damn - The Shadowboxers
12
life goes on - east
13
the good place
13
sleep - The Brahms
13
what mattered most - Happy Camper
13
watch me read you - Odette
13
kiss on my neck - maya b


Vrijdag de 13! op Spotify