Vrijdag de 13 (19-05-2017)

Mijn lijfje was wat kwoad op me afgelopen week en liet me duidelijk weten wat wel en niet te eten. Dank daarvoor. Daardoor was er wel tijd om door het krankzinnig groot docu aanbod van Netflix heen te worstelen tussen de Modern Families door... Al Bundy is back en better than ever.

Get Me Roger Stone. Ik was totaal verbijsterd door deze kerel waar ik nog nooit van had gehoord. Hij was bij zo'n beetje alle Republikeinse presidenten betrokken en voorspelde in 1988 al dat Trump 'zijn' president zou worden. De schaamteloze trucs die hij uithaalt zijn een absolute eye opener. Je herkent er ook veel van 'The Donald' zijn streken in. House Of Cards is slechts een laf huisje met kwajongenstreekjes naast deze verschijning.

In de muziek blijft die Left Boy met zijn maffe kronkeltjes favoriet al zit Blackwave er dicht achter aan. België is ons niet alleen op Songfestival terrein dik de baas. City Lights van Blanche stond al een tijdje geleden in dit lijssie, ik zet 'm er als hidden track vandaag weer in. ;)

Grote bewondering heb ik voor Lana Wolf, ze heeft zich in Nashville weer eens onder laten dompelen en is met een fijn album thuis gekomen. Ze betaalde alles zelf en heeft dit keer ook bijna alle tracks zelf geschreven. De overeenkomst hier met de Doobie Brothers is bewust en Michael McDonald is er zeer ok mee. Dat is de droom in het maximale volgen. Hulde!

01
the return of... - left boy
02
BIG dreams - .blackwave
03
the night we met - lord huron
04
the system only dreams in total darkness - the national
05
thinking of a place - the war on drugs
06
chainsmoking - jacob banks
07
love being a 70's child - lana wolf
07
takin' it to the streets - doobie brothers
08
get me roger stone (docu op netflix)
09
crazy madonna - di-rect
10
fall in love - amsterdamsoundsystem
11
fool's errand - fleet foxes
11
primrose path - black marble selection
12
does it feel like home? - elementary penguins
13
nothing cold stop us - jasper erkens
13
give me attention - radio eliza
13
put my head in the ground - equal idiots
13
dante's creek - they.
13
from the mire - sue the night
13
swallah - jason derulo & nicki minaj & Ty Dolla $ign
13
magazine - sløtface
13
wicked song - blackbird
13
ik was toch je meisje - roxeanne hazes