Vrijdag de 13 (14-04-2017)

In het bakkie 'luister/kijk dur is na ah je zin en tijd hebt' is de nummer hoogst voor Chicano Batman. Al een tijdje een Stenders thuis hit en dan is de radio nooit ver weg. Een soort alternatieve latino uitvoering van Curtis Mayfield. Vriendschap was al slechts een illusie met een dun laagje chroom, voeg daar vanaf vandaag aan toe a small boat in a storm.

Punt Paakje blijft maar singles van zijn 2015 album op ons afschieten. Allemaal goed al moeten ze die Celebrate ook nog een keer doen. Het is zijn 'Happy'

Die Earring..nakende jus...Hoop van dat spul nog eens zitten luisteren. Ja, al die 29 studio albums door zitten spitten. Deze jongens staan toch wel wel op hele eenzame hoogte in onze popgeschiedenis. Onze Rock and Roll Hall of fame. Soms vergeet je het wel eens omdat ze om de hoek wonen maar deze collectie is een keiharde reality check. Een diepe buiging die duurt tot in de 7e generatie (minimaal).

En voetbalwankers: kijk even die Nep Sheeran waar de tekst vervangen is door 238 voetballers. 'We' zitten er nog een keer of 10 in ook. Welk van de onzen zitten er in? Voor een Earring collectie!

01
friendship (is a small boat in a storm) - chicano batman
02
we are your reciever - klangstof
03
put me thru - anderson .paak
04
high on love - vintage future & mell
05
fire - beth ditto
06
golden earring 29 studio albums - golden earring
07
money - riton & kah lo & mr eazi & davido
08
gentle storm - elbow
09
filmpie: 238 voetballers in 1 shape of you en 'we' zitten er nog een keer of 10 in ook.
10
stand by your man - mattanja joy bradley
11
humble. - kendrick lamar
12
how can i compete - the magic gang
13
be who you are - kooks
13
3ww - alt j
13
feel it still - portugal. the man
13
heatstroke - calvin harris & pharrell williams & tante leen
13
hey did i do you wrong - san cisco