Stenders Music Service App

Via de app Stenders Music Service sta je eigenlijk constant in contact met de studio van Rob. Je kunt er luisteren naar allerlei streams en podcasts, je wordt overspoeld met nerdfeitjes over muzikanten en tracks die je misschien nog niet wist en je vindt er Rob's muzieklijstjes en zijn biografie vol Hilversumse rodd… ehm wetenswaardigheden. Die nog steeds aangevuld wordt met periodieke, alleen in de app te lezen appisodes!

De streams die je kunt beluisteren zijn:

• Bonanza XL - Alle verzoeknummers uit de Bonanza
• Disco Bonanza - 70/80 dance classics
• KX Classics - 60/70/80 classic hits en vintage tracks
• KX Classics The Edge - 80/90/00 classics en veel Verrukkelijke 15
• Freakolympics - Alle Freakolympics uitzendingen

Ook zijn alle podcasts van Rob terug te beluisteren in de app:

• Bonanza - Rob's programma op Radio 2
• One Night Stenders - De Naneukbonanza aldus Fred Siebelink
• Harde Bonanza - Een podcast voor liefhebbers van zware metalen met Caroline Brouwer
• Rob 2000 - De Top 2000, maar dan met maar één stemmer: Rob
• Originals Alfabet - De nieuwe hobby van Robbie, de originals achter de hits
• Muziekles met Robbie S. - Het muzieklesje van Rob in Bureau Kijk in de Vegte, ramvol nerdfeitjes voor de liefhebber

Meld je ook gerust aan voor Rob’s YouTube kanaal met onder andere prachtige muziekdocumentaires en Rob’s Spotify lijsten voor heel mooi spul, waaronder de Stenders Egotips.

Apple App Store

Google Play Store

Streams

KX CLASSICS

Ik ben nogal liefhebber van de muziek van voor, tijdens en vlak na mijn geboorte dus wilde ik heel graag een stream hebben voor die behoefte. Die vond ik nergens anders, omdat ik niet wars ben van een lekker plat hitje maar ook graag op zijn tijd een lekkere moeilijke-jongensplaat van Neil Young wil horen. Ik ben inmiddels dol op deze vergaarbak geworden. De voertaal is Engels omdat ik de illusie heb hiermee de wereld te veroveren.

Oh ja nog even een fijn luistertippie:

CLASSIC AMERICAN TOP 40 / HOT 100
Zondag 12:00 - 14:00 uur / 20:00 - 00:00 uur

Non-stop een oude Amerikaanse top 40 uit de periode 1964-1989. ‘s Avonds om 20:00 uur krijg je daar zelfs de hele Top 100 van. Veel vintage, hard to find, nooit meer gehoord materiaal dus. Alles is terug te luisteren via de podcasts (xml).

KX CLASSICS THE EDGE
 

De greatest hits versie van 80’s en 90’s muziek is te vinden bij Radio Veronica en Radio 10. Die hoefde ik niet meer te bakken. Deze stream is voor de vroegere fans van VARA'S Verrukkelijke 15. Die liedjes kom je zo goed als allemaal tegen hier.

De namen waar je aan moet denken zijn: Nirvana, Oasis, The Cure, Beastie Boys, Beck, Prince, Black Crowes, Blondie, Radiohead, Urban Dance Squad, Prodigy, Lenny Kravitz, Jamiroquai, R.E.M., Green Day, Blur, The Clash, Daft Punk, The Smiths, Herman Brood, INXS, Fatboy Slim, Underworld, Soundgarden, Chemical Brothers, Snoop Dogg, Pearl Jam, Arrested Development, Melissa Etheridge, Stone Roses. 

Nou ja, je hebt beeld.

DISCO BONANZA
 

Een mix van de floor fillers en de meer obscure club tracks uit de 70's en 80's. Non-stop stream, dus zeer geschikt voor alle gelegenheden. Met doorlopende aanvullingen van keuringsdienst van waren Corné Klijn!

BONANZA XL
 

Alle verzoeknummers uit de Bonanza 24/7 non-stop. Jij bent de DJ van dit station.