Frances en Rob in de studio van Radio 2

Doe Maar niet Caroline, die karaoke.

Caroline karaokede...karaoookte.. (hoe schrijf je dat?) in De Staat van Stasse Doe Maar. Je zou eerder zeggen Doe Maar Niet, maar uiteraard kwam iedereen er weer Smoorverliefd uit. Waarschuwing: voor muziekliefhebbers kan dit schokkende beelden bevatten! Eigen toonladder meenemen

Lees verder

De Harde Bonanza

Eén keer per week draaien we in Stenders Platenbonanza op NPO Radio 2 Rob’s harde: een verzoekplaat in de categorie zware metalen en andere ruige zooi. En die maakt wat los.

Lees verder
Frances en Rob in de studio van Radio 2

Frances live @ Platenbonanza

Op 2 mei was Frances bij ons in de studio. Mijn absolute favoriet van dit moment, en ze deed ‘m gewoon live tijdens de Platenbonanza: Frances met ‘Don’t Worry About Me’:

Lees verder

Vrijdag de 31 2015

De Vrijdag de 31 2015 volgens Rob Stenders met als freakandel speciaal van het jaar: s.o.b. - nathaniel rateliff & the nightsweats.

Lees verder

Gerard heeft geen idee wie hem belt

Luisteraar Gerard had een plaat aangevraagd bij Marc Adriani en die had 'm niet gedraaid dus Rob deed een goede daad en belde Gerard alsnog. En die kwam halverwege het gesprek ineens tot de ontdekking dat hij op de radio was. Waarom vertrouwt niemand ons? Hier hoor je het gesprek.

Denis van de Lake belt Chelsea FC

In de uitzending van 18-12-2015 belde Dennis 'van de Lake' met Chelsea Football Club, want nu Mourinho was ontslagen zag hij toch wel kansen voor zichzelf. Zijn contactpersoon bij Chelsea dacht daar iets anders over maar zal zijn naam zeker nooit vergeten (beloofd). Luister terug.

Absynth & speed van Sint en Piet

Omdat het tijdens de uitzending van 04-12-2015 Sinterklaas werd, maakten we een rijmelarijversie van Drank & drugs van Lil' Kleine & Ronnie Flex. Met dank aan al onze luisteraars werd het Absynth & speed. En ja we weten dat je absint schrijft maar dat klinkt toch als ranja...

Lees verder

Wij willen meer Kim in Alpacas!

Afgelopen week waren we echt Tilburgs kwoad. Cabaretière Kim van Zeben zit in Alpacas maar dat zit ze dus helemaal niet! In de laatste uitzending zagen we maar 23 seconden Kim! Belachelijk. Ik vond dat ik haar even een compliment moest geven. Dat je met zo weinig tekst je geld verdient is toch knap of niet dan. Luister terug

Elise de Koning wil in je hart

De pannen van het dak zong ze, in de uitzending van 04-12-2015 (hopelijk zonder gevolgen voor de Sint). Elise de Koning haalde de live shows van The Voice niet, maar die van ons wel! Hier hoor je haar single Ik wil in je hart. Wat een stem die griet.